Generthed

Jeg kan tilbyde dig en dynamisk og effektiv behandling, som fjerner genertheden og usikkerheden, så du bliver i stand til at være afslappet og tilpas i alle sammenhænge.

Behandlingen vil starte med, at du får afdækket de negative følelser, tanker, adfærd og kropslige reaktioner, som er forbundet til din generthed og usikkerhed, hvorefter de afhjælpes.

Herefter vil du blive rådgivet i, at finde frem til nye sunde og ressourcestærke følelser, tanker, adfærd og kropslige reaktioner, som vil gøre dig i stand til at være afslappet og tilpas i alle sammenhæng.

Information om generthed

Generthed og usikkerhed begrænser dig i sociale sammenhæng og livsudfoldelse.

Generthed opleves i sociale sammenhæng, hvor du fx ikke kender de andre tilstedeværende særligt godt. Du kan opleve, at du ikke ved hvad du sige eller hvordan du skal begå dig blandt de tilstedeværende eller at du undgår bestemte sociale sammenhæng.

Generthed kan også begrænse sig til det modsatte køn.

Usikkerhed og generthed opstår på baggrund af en situationsbestemt indlæring. Dette vil være en situation i en social sammenhæng, hvor man kan have oplevet noget der har været ubehageligt. Her er dannes der en ankring af situationen med usikkerheden og genertheden der er opstået i den ubehagelige situation, hvorefter lignede situationer udløser og de følelser, tanker, adfærd og kropslige reaktioner, som man tidligere har oplevet.